НОВО! URSA GOLD (SF 32h/Vk)

12.04.2019

URSA представя нов премиум продукт!

ursa-ursagoldsf32hvk-1555063317.jpg

УРСА пуска на пазара нов продукт в най-висококачествения сегмент. URSA GOLD (SF 32/Vk) е пакетиран в златна опаковка, която допълва визията на този първокласен продукт, част от широката гама на компанията. 

С широката си продуктова гама URSA дава неограничени възможности за създаване на комфортно, топло и просторно жизнено пространство. URSA GOLD (SF 32/Vk) предлага и нещо повече.

Новият продукт е отлична топло- и звукоизолация при ремонти на различни строителни конструкции, както и незаменим при изолирането на скатни покриви, вътрешни и външни стени и тавани на нови сгради. Със своята топлопроводимост  λ = 0,032 W/mK URSA GOLD (SF 32/Vk) е сред най-добрите конвенционални строителни материали за топлоизолация, като класът му на горимост е най-високият възможен А1. Екологичното свързващо вещество гарантира благоприятна среда в помещенията (клас А+). Мултифункционалната ролка е лесна за транспортиране, манипулация и монтаж и същевременно значително допринася за намаляването на топлинните загуби и емисиите на CO2. През 2018 г. URSA е редуцирала емисиите на CO2 с повече от 139 000 тона чрез продажбите на изолационните си материали и дейностите на служителите си. 

URSA GOLD (SF 32h / Vk) е:

- универсална и висококачествена топло- и звукоизолация; 

- хидрофобизиран продукт; 

- с гладка повърхност, благодарение на кашировката от златисто-жълт стъклен воал;

- еластичен материал, който се компресира в ролки; 

- самозадържа се в пространствата, в които е монтиран;

- лека и лесна за транспорт и монтаж изолация. 

Слоганът URSA goes green от 1 година фокусира вниманието на потребителите към възможността за избор на по-екологични и щадящи околната среда изолации, както и съзнаването на личния принос на всеки към глобалната кауза за съхраняване на планетата за бъдещите поколения.

Нашето предимство винаги е било безкомпромисното качество и естествено продължение на тази посока на работа е появата на изолацията бижу URSA GOLD (SF 32/Vk)  – минералната вата от златен клас. Затова, когато решавате за покупката на изолация и искате най-доброто, URSA е Вашият партньор.