Програма URSA Акустика 3.0

Програма URSA Акустика 3.0

Компютърната програма URSA Акустика 3.0 е софтуерен продукт за изчисляване на звукоизолацията на строителните конструкции. Той е разработен в съответствие със стандарта SISIT EN 12354 и Правилата за защита от шум в сградите (Наредба 4 от 27.декември.2006 г.). Изчислението включва както изолация на периметъра на сградата от външен шум, изолация срещу въздушен шум - преградни и междуетажни конструкции, така и изолация от ударен шум на междуетажните конструкции.

 

В зависимост от категорията на сградата и предназначението на конструкцията, звукоизолационните свойства на конструкцията се оценяват в съответствие с изискванията на Правилата за защита от шум в сградите (Наредба 4 от 27.декември.2006 г.).

 

Програмата е предназначена за архитекти и проектанти, които искат да оценят нивото на звукоизолация на различни конструкции. Въпреки че получените по този начин резултати, не могат да заменят сложното проучване за звукоизолация, което е резултат от работата и опита на експерт по акустика, те със сигурност могат да бъдат използвани като ръководство за проектиране и помощ при подготовката на звукоизолационния проект и проект за защита от шум в сградата.

 

Програмата може да се използва като помощно средство за проектиране и не е за търговска употреба. Собственикът на програмата URSA Словения, d.o.o. не носи отговорност за точността на отделните изчисления.

 

Програмата URSA Акустика 3.0 е достъпна за всички потребители на нашия уебсайт и може да бъде изтеглена тук.

 

Програмата URSA Акустика 3.0 е под формата на пробна версия без ограничение във времето и е напълно функционална. Ако искате правилното изчисление и показване на съответните резултати, всеки потребител се нуждае от код за активиране, който ще получи след заплащане на кода за активиране в размер на 183,00  евро с включен ДДС (можете да подадете заявка за закупуване на код за активиране тук).

 

 Текущата версия на програмата е 3.0. Ние постоянно актуализираме продукта, затова ви съветваме да я актуализирате с най-новата версия.

 

 За допълнителна помощ и информация, моля свържете се с:

 

URSA SLOVENIJA, d.o.o., Povhova ulica 2, 8000 Novo mesto

 електронна поща: assistance.slovenija@ursa.com

 

Изтеглете програмата URSA Акустика 3.0

Поръчайте код за активиране

Кратки видео инструкции могат да бъдат изгледани също в YouTube канала ни.  

 

Инструкции за стартиране на програмата URSA Акустика 3.0

  1. На уебсайта кликнете върху "Изтеглете URSA Акустика 3.0"

 

  1. Попълнете формата с необходимата информация (не забравяйте "Защита от спам"!)

 

  1. Ще получите линк на Вашия имейл, от който ще изтеглите програмата

 

  1. Изтеглете URSA Акустика 3.0 на Вашия компютър. Програмата е напълно функционална, което ви позволява да се запознаете с нея. Ако искате да получите представа за правилата на изчисленията и искате да отпечатате необходимите проучвания и проекти, ще Ви трябва код за активиране.

 

  1. Ако искате да активирате програмата, процедурата е следната:   

В програмата URSA Акустика 3.0 кликнете върху „Активиране на програмата“ и диалоговият прозорец „Активиране“ ще се отвори (снимка по-горе), където е поместен 12-цифрен код (Идентификационен код), който можете да копирате с бутона „Копиране в клипборда“ във формата за покупка "Код за активиране".

 

  1. Попълнете заявката „Код за активиране“ и въведете 12-цифрения код от диалоговия прозорец „Активиране“ в диалоговия прозорец URSA Акустика 3.0 в полето „Необходим код на уебсайта“.

 

  1. Ще получите оферта за плащане на кода за активиране на Вашия имейл

 

  1. След като платите кода за активиране, на Вашия имейл ще получите код за активиране

 

  1. В програмата отворете бутона „ПОМОЩ“ и след това натиснете бутона „АКТИВАЦИЯ“, където въвеждате предоставения код.

 

  1. Програмата ще се активира автоматично и ще ви позволи свободно да се възползвате от пълната функционалност на програмата.

 

 Благодарим Ви за доверието в нашата програма URSA Акустика 3.0 и се радваме да работим с Вас.

 

URSA Словения, d.o.o.