Референтни обекти

Най-добрите референции, които доказват качеството на нашите изолационни продукти, са самите сгради. Множество жилищни и административни сгради, както нови, така и санирани, са изолирани с минерална вата URSA и екструдиран полистирен (XPS).

Сортиране на референции

Покажи всичко
Сортиране по вид сграда

Сортиране по вид на проекта

Сортиране по вид приложение

Държава

Построеният през 1873 г. хотел Кемпински във Виена е възстановен през 2012 г. и URSA е доставила изолация URSA Glasswool като решение за вътрешните стени . 

Ренесансовият хотел Fira Barcelona, известен преди това като хотел Catalonia Plaza Europa, се намира в небостъргач в  L'Hospitalet de Llobregat в Каталуния, Испания.

При изолацията на  таванското  помещение на историческия имот в град Schkeuditz, Германия архитекти и майстори са използвали URSA CLICK.

Удивителната  сграда е новата централа на Microsoft в Германия. Амбициозната архитектура на проекта впечатлява не по-малко от пристанището в Кьолн. 

В Рот, Германия URSA е доставила  PureOne 180 mm за външна изолация на стените. Архитектите са избрали продукта PureOne, защото е с отлично качество като топло- и звукоизолация. 

Със силен акцент върху енергийната ефективност и използването на ресурсите, фирмата Ida AG e в град Фюрт изградила нова офис сграда.
Обвивката на сградата е в съответствие със стандартите на пасивната къща направена от дърво.

Самостоятелната  многоетажна сграда е била построена през 1905 г. и модернизирана през 2010 година. Цялата сграда и фасадата са защитени паметници на културата. 

Две нови зали за машини и снегорини са били построени на летище Лайпциг/Хале за да осигурят почистването на снега и отстраняването на леда  през зимата.

В парковия квартал на Лайпциг "Musikerviertel"  някога е живяло известно издателско семейство Reclam. Днес, новата многофамилна  къща впечатлява в този исторически квартал - изолирана c PureOne. 

В тази референция беше необходима високоефективна изолация на резервоара, за да се увеличи оползотворяването на отпадъците.

Къщата се намира в Дорнбирн и е превърната  в  пасивна къща.

За великолепния стадион, който е построен за UEFA EURO 2012, URSA е доставила своите продукти като решение за тавана.

PIXEL Business Park ще се състои от пет сгради. Строителството на първата сграда е завършено през 2012 година.

Инвестицията се намира срещу една от най-големите и най-красивите гори в околностите на Michałowice в Zalesie.

Hotel Myriad by SANA първоначално е бил построен като символ на ЕКСПО 1998 в Лисабон а след това предназначението му се променя от небостъргач в хотел. 

За акустичната изолация на 14 000 квадратни метра  на тази впечатляваща сграда в Москва URSA е осигурила PureOne, бяла, високоефективна и пожароустойчива минерална вата, която подобрява качеството на въздуха в сградите, в които е положена.

Първият мултифункционален комплекс в столицата на южния федерален окръг Ростов на Дон.

Първата руска и най-голямата в Европа закрита ски писта. Общата площ на закритата писта е 24 000 квадратни метра.

Aко се вгледате в снимката ви се струва, че  се разхождате из Барселона, въпреки че сте застанали пред хотел Барселона в Уляновск. 

 Хотелът се отличават не само с възможностите за спортуване, а и с фантастичната си акустика, която е реализирана с URSA DF 40 и URSA TWP 1.

One Fashion Outlet във Водеради e отворил своите врати през пролетта на 2013 година. URSA е предоставила изолация за вътрешните стени и за таваните.

Hotel Sliezsky Dom е най-високият хотел в Словакия и поради техническите изисквания се нуждае от добра топлоизолация. URSA със своите продукти е предоставила решения за външни и вътрешни стени.

Комплексно саниране на външни стени, покрив, прозорци, врати, подове и частично отоплителната система.

Комплексно саниране на външни стени, покрив, прозорци, врати, подове и частично отоплителната система.

Centro  Polivalente де Barcelo в Мадрид е  бизнес център, който включва и библиотека

Тази жилищна сграда в Барселона е проектиранa от известния испански архитект Хоакин Торес. За целите на топло- и звукоизолацията на вентилируемите фасади и тавани URSA е доставила URSA TERRA Vento Plus. 

Център GENyO е бил построен през 2008 г., а стойността на проекта възлиза на повече от 15 милиона €. В него са настастанени фармацевтичната компания Pfizer, Университет на Гранада и Министерството на здравеопазването и иновациите.

Стадион Сан Мамес e стадиона на футболен клуб Атлетик Билбао. 

В семейната къща с дървена конструкция в Чехия, изолирана с URSA PureOne, е постигнат отличен топлинен комфорт .

CEITEC - Централноевропейски технологичен институт е научен център в областа на биологичните науки. Новият офис на CEITEC е изолиран с URSA TWP 1 и TWF 1.

Ibis Hotel Group, която има своя собствена верига в целия свят и която е собственост на Accor hotels е взела решение за  изолация на вътрешните стени на новия хотел в Оломоуц с предлаганите от URSA изолационни решения . 

В Техническия университет в Либереk се обучaват  повече от 9000 студента - в новия комплекс URSA е доставила продукта TWP 1 за вътрешна изолация на стените.

Внушителната многофамилна къща в столицата на Чехия - Прага достига висок акустичен комфорт с вътрешна изолация на стените с продуктите, които предлага URSA.

Проектът, нoсещ името Laurus Offices, се състои от три сгради, всяка от които има 7+2  нива, включващи подземен паркинг с над 240 паркоместа и е заобиколен от паркоместа на открито.

URSA е била израна да  намери решение  за изолиране на голями зали поради акустични причини.