Пепин Динант за Изпълнителен председател и CEO

01.04.2016

Мадрид , 01.април 2016 Бордът на Директорите на URSA Insulation S.A. назначи Пепин Динант (Pepyn Dinandt) за Изпълнителен председател и CEO на УРСА ефективно от 01.април 2016.

ursa-ceo-1494502987.jpg

Мадрид , 01.април 2016 Бордът на Директорите на URSA Insulation S.A. назначи Пепин Динант (Pepyn Dinandt) за Изпълнителен председател и CEO на УРСА ефективно от 01.април 2016. Г-н Динант (Dinandt) е в борда на УРСА от октомври 2015 като Председател без изпълнителни функции. „С назначението, URSA като компания ще ускори въвеждането на своите планове за инвестиции и ръст, които бяха разработвани заедно с мениджърския екип в последните месеци, откакто поехме компанията. URSA в голяма степен ще се възползва от изключителния опит като Изпълнителен Директор на г-н Динант (Dinandt) в международната индустрия за производството на строителни материали", казва Марк Браун (Mark Brown), директор на KKR и член на Борда на Директорите на URSA. Преди това, до 15 януари 2016 г., г-н Динант (Dinandt) е работил в продължение на много години като CEO на Braas Monier Building Group S.A., компания, която той успешно емитира през 2014 г. на Франкфуртската борса.

Кристиян Мичел (Christian Michel) ще продължи оперативните си отговорности за европейския пазар като COO и Изпълнителен Директор за Европа на URSA. Освен това, ние ви информираме, че д-р Волфганг Марка (Wolfgang Marka) е назначен за Генерален Директор на новосъздадената бизнес единица Адрия.